Hal will be stopped for maintenance from friday on june 10 at 4pm until monday june 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Le grand spectacle culinaire. Quand le geste est sublimé par la communication

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal.univ-reims.fr/hal-02176833
Contributor : Bu De Reims Champagne-Ardenne Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, July 8, 2019 - 2:27:18 PM
Last modification on : Wednesday, November 3, 2021 - 4:42:04 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02176833, version 1

Collections

Citation

Julie Deramond, Christine Fèvre-Pernet. Le grand spectacle culinaire. Quand le geste est sublimé par la communication. Stengel, Kilien. Les gestes culinaires : mise en scène de savoir-faire. Kilien Stengel (dir.), L'Harmattan, pp.23-48, 2017, Questions alimentaires et gastronomiques, 978-2-343-11085-1. ⟨hal-02176833⟩

Share

Metrics

Record views

68