HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Other publications (Book Review)

M. OUBAHLI, La main et le pétrin. Alimentation céréalière et pratiques culinaires en Occident musulman au Moyen Âge, Fondation du Roi Abdul‐Aziz Al Saoud pour les Études Islamiques et les Sciences Humaines, Casablanca, 2011

Document type :
Other publications (2)
Complete list of metadata

https://hal.univ-reims.fr/hal-03107413
Contributor : Bu De Reims Champagne-Ardenne Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, January 12, 2021 - 3:35:47 PM
Last modification on : Thursday, October 14, 2021 - 1:10:10 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03107413, version 1

Collections

Citation

Antoine Pietrobelli. M. OUBAHLI, La main et le pétrin. Alimentation céréalière et pratiques culinaires en Occident musulman au Moyen Âge, Fondation du Roi Abdul‐Aziz Al Saoud pour les Études Islamiques et les Sciences Humaines, Casablanca, 2011. 2014, pp.192-194. ⟨hal-03107413⟩

Share

Metrics

Record views

18